VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ministrul Agriculturii, Vladimir Bolea, desemnat de prim-ministră să asigure interimatul conducerii Ministerului Mediului

Prim-ministra Natalia Gavrilița a semnat Ordinul prin care Vladimir Bolea, ministrul Agriculturii și Industriei Alimentare, este desemnat să asigure interimatul conducerii Ministerului Mediului.

În temeiul articolului 26, aliniatul 7, al Legii 136/2017, cu privire la Guvern, Vladimir Bolea va exercita, prin cumul, activitatea de ministru pe două portofolii până la numirea unui nou ministru al Mediului.

Ministerul Mediului a rămas fără conducere, după ce, pe 8 septembrie, Iuliana Cantaragiu și-a depus demisia din funcția de ministră a Mediului. Detalii aici

Pe 8 iulie, deputatul PAS, Vladimir Bolea a depus jurământul de învestire în funcție de ministru al Agriculturii și Industriei Alimentare.

Atunci, Executivul nu a anunțat despre demisia ministrului Agriculturii și Industriei Alimentare, Viorel Gherciu, nici despre propunerea unei noi candidaturi pentru această funcție.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.