VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Târguri școlărești, organizate în Capitală: Adresele unde se vor desfășura

În perioada 19 august – 3 septembrie 2023, în sectoarele orașului sunt organizate iarmaroace școlărești, cu mărfuri necesare pentru pregătirea elevilor către noul an de studii: rechizite, ghiozdane, articole de birotică, vestimentație etc.

Adresele târgurilor școlare din sectoare capitalei:

sect. Centru: str. Ismail – bd. Dimitrie Cantemir; str. Armenească – str. Mitropolit Varlaam; str. Bulgară – str. Mitropolit Vaarlam; str. Mitropolit Varlaam, 56; bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 3;

sect. Râșcani: str. Bogdan Voievod, 1/1 și pe străzile Bulgară, Cojocarilor și Alexandru cel Bun;

sect. Buiucani: Calea Ieșilor, 8 (în parcarea CC „Zity Mall”), în perioada 17-20 august 2023.

sect. Ciocana: pe aleea din bd. Mircea cel Bătrân intersecție cu str. Igor Vieru.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.