VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

CSM a publicat lista candidaților pentru funcția de judecător la CSJ

Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a publicat lista candidaților care au depus cereri de participare la concursul pentru suplinirea funcțiilor de judecător la Curtea Supremă de Justiție (CSJ). Lista este formată din 25 de persoane.

Printre aceștia este Ion Munteanu, procurorul general interimar; Sergiu Brigai, procurorul adjunct interimar al procurorului-șef PCCOCS; Vladislav Gribincea directorul Programului Justiție, CRJM; Svetlana Balmuș, membru CSP; avocați, procurori și magistrați care activează la Judecătoria Chișinău, Judecătoria Criuleni și Curtea de Apel din Bălți.

Candidații incluși în listă vor lupta pentru 20 de funcții vacante la Curtea Supremă de Justiție.

Concursul pentru suplinirea funcțiilor vacante de judecător la Curtea Supremă de Justiție a fost lansat pe 10 aprilie și ulterior a fost prelungit repetat.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.