VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Târguri cu produse autohtone, organizate în sectoarele Capitalei în acest weekend

În acest weekend în sectoarele capitalei vor fi desfășurate ediții noi ale iarmaroacelor și târgurilor cu produse și mărfuri autohtone, cu scopul de a sprijini producătorii locali și de a oferi locuitorilor capitalei acces la produse agricole de sezon.

Potrivit Primăriei Municipiului Chișinău, în perioada 25-26 noiembrie, vor fi desfășurate târguri în următoarele sectoare:

  • În sectorul Buiucani – pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 25 noiembrie 2023 – târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

În același sector, în Parcul „Alunelul”, Calea Ieșilor, 11/4 – Târgul producătorilor autohtoni „Cămara Fest”, organizat în colaborare cu AO „Eurocivis”, 25-26 noiembrie 2023;

Pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 103, adiacent cinematograf „Patria Loteanu”, târgul meșterilor populari și producătorilor autohtoni, organizat în colaborare cu SRL „Boldescu & Co”, 25-26 noiembrie 2023;

  • În sectorul Centru – târg al producătorilor autohtoni cu fructe și legume, pe str. Ismail, 94, colț cu str. D. Cantemir, zilnic, până la 30.11.2023.
  • În sectorul Râșcani – Târg cu fructe, legume și produse apicole pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 6 și str. Calea Orheiului 109/2, zilnic, până pe 26.11.2023.

Pe teritoriul Pieței Avicole, str. Cărbunari, 9 – Iarmarocul tematic „Butoiaș” (01-30 noiembrie 2023), organizat de Î.M. „Piața Centrală”, cu produse agricole de sezon, inclusiv struguri și accesorii pentru vinificație.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.