VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Incendiu la Durlești. O casă de locuit a fost cuprinsă de flăcări

O casă de locuit de pe strada Nicolae Dimo din orașul Durlești a fost cuprinsă de flăcări în seara zilei de 24 noiembrie. Pompierii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au intervenit cu 4 echipe pentru lichidarea incendiului.

La fața locului pompierii au stabilit că focul a afectat acoperișul locuinței. Incendiul a fost lichidat complet în aproape două ore.

În urma incendiului victime nu au fost raportate, iar focul a distrus în totalitate acoperișul unei anexe cu suprafața de 35 m2 și 30% din acoperișul casei de locuit cu 2 nivele.

Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.