VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Tânărul care a jefuit două fete de aproape 500 de mii de lei ce aparțineau Partidului politic „Șor” deferit justiției

Procuratura Anticorupție anunță despre finalizarea urmăririi penale și remitere în instanța de judecată pentru examinare în fond, a cauzei penale de învinuire a unui tânăr, fiindu-i incriminate săvârșirea infracțiunii de jaf și huliganism.

Potrivit materialelor, învinuitul, aplicând violență nepericuloasă asupra victimelor, a sustras în mod deschis un pachet în care se aflau mijloace bănești în sumă de 487 450 lei. Ulterior, încălcând ordinea publică și din intenții huliganice a inițiat un conflict cu un cetățean care a încercat să intervină în apărarea victimelor, în rezultatul căruia i-a aplicat lovituri cu ranga metalică, cauzându-i potrivit raportului de expertiză judiciară vătămări ușoare.  

Menționăm că, în cadrul urmăririi penale s-a stabilit că mijloacele bănești sustrase erau destinate pentru finanțarea protestelor organizate de către Partidului politic ,,Șor” în fața diferitor instituții publice din municipiul Chișinău.

Respectiv, acești bani au fost ridicați și recunoscuți în calitate de corp delict în cadrul dosarului privind finanțarea ilegală a Partidului politic „Șor”.

Învinuitul la moment se află în arest la domiciliu, iar cauza penală a fost trimisă pentru examinare în fond în Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

Pentru infracțiunea comisă legea prevede pedeapsa sub formă de închisoare de la 8 la 12 ani pentru jaf și închisoare de la 3 la 7 ani pentru huliganism.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.