VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Rușii se pregătesc pentru luptele de vară. Uzinele au început dotarea blindatelor cu armură dublă

Dotarea proastă și rezistența scăzută a mașinilor militare a pus pe gânduri Moscova. Uzinele din Rusia au primit indicații să treacă la o nouă etapă de producere a tehnicii de război. La comanda directă a ministrului Apărării, Serghei Șoigu, vehiculele urmează să devină mult mai rezistente pentru luptele de vară, iar blindatele și vehiculele militare să fie dotate, de exemplu, cu armură dublă, transmite Ria Novosti.  

”Noua armură dublă pentru modelele avansate de echipamente rezistă la explozia a două kilograme de trotil, oferă protecție pentru radiator, capotă și șasiu și, de asemenea, protejează militarii de alte fragmente de obuze sau mine”, se arată în comunicatul Ministerului Apărării de la Moscova.

Serghei Șoigu a inspectat astăzi, personal, o uzină din regiunea Nijni Novgorod acolo unde a cerut ca în vehiculele blindate să fie realizate noi proiecte de dotare cu utilaje medicale, aparate de comunicații și alte ustensile pentru militari.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.