VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Strategiile din educație, supuse unei evaluări a experților europeni

Soluțiile optime pentru dezvoltarea sistemului educațional au fost discutate du un grup de experți ai Fundației Europene de Formare, care vor evalua strategiile din domeniu în următorii trei ani.

Acțiunea se încadrează în programul regional al UE pentru țările Parteneriatului Estic în domeniul educației „Investing in Education and Skills in the Eastern Partnership (EaP)”, iar agenția implementatoare este Fundația Europeană de Formare. 

Prevederile programului au fost discutate la Ministerul Educației în cadrul unei întrevederi cu misiunea de experți ai FEF, condusă de Filippo Del Ninno, ofițer de legătură pentru Republica Moldova.

„În cadrul vizitei la minister, echipa de experți a avut mai multe întâlniri cu reprezentanți ai subdiviziunilor responsabile de politici în domeniile învățământului general și învățare pe tot parcursul vieții, învățământului profesional tehnic, cadrului național al calificărilor. Au fost abordate aspecte privind stadiul actual al implementării strategiei educaționale, actuale provocări din domeniu, dar și identificarea unor soluții optime pentru dezvoltarea sistemului educațional”, se arată într-un comunicat al Ministerului Educației.  

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.