VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Stiloul cu care Maia Sandu a semnat cererea de aderare la UE, vândut la licitație

Stiloul cu care președinta Maia Sandu a semnat cererea de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană a fost vândut la licitație cu 6 mii de euro. Evenimentul a avut loc pe 21 septembrie, în cadrul „Balului Generozității” organizat de CCF Moldova, notează yellowpages.md.

Totodată, potrivit CCF Moldova, cel mai scump lot vândut în cadrul licitației caritabile, a fost manuscrisul piesei “Țara mea” semnat de maestrul Eugen Doga, pe versurile Vioricăi Covalschi. Acesta a fost licitat cu 10 000 de euro de către Victor Bostan, CEO-ul Grupului Purcari Wines.

În urma licitației din cadrul ”Balului Generozității” a fost adunată suma de 71.241 de euro, bani care vor ajuta la incluziunea copiilor cu nevoi speciale în școlile lor comunitare.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.