VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Statistica de weekend a INSP: 47 de șoferi, prinși beți la volan

Peste 2.800 de încălcări ale Regulamentului Circulației Rutiere au fost depistate de inspectorii de patrulare în weekend.

Potrivit unui comunicat remis presei, 1.633 de conducători auto au depășit limita de viteză, iar 47 se aflau în stare de ebrietate la volan.

Totodată, alți 467 de șoferi nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere, iar 433 de șoferi au încălcat regulile de folosire a centurii de siguranță.

De asemenea, 86 de șoferi s-au ales cu amenzi pentru că nu au cedat trecerea legală pietonilor pe spațiile destinate acestora, iar 60 de pietoni au fost sancționați pentru traversarea părții carosabile în locuri interzise.

Totodată, în această perioadă inspectorii de patrulare au intervenit la 237 de solicitări parvenite la numărul unic 112.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.