VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Spînu: Summitul EPC 2023 în Moldova nu s-a încheiat. El înseamnă începutul pentru țara noastră

Summitul EPC 2023 în Moldova nu s-a încheiat. Acest summit de fapt înseamnă începutul pentru țara noastră”. O spune ex-ministrul Andrei Spînu.

Potrivit lui, „calea pentru copiii din R. Moldova a fost deschisă ieri, la summitul EPC.

Suntem la începutul drumului pentru Moldova Europeană. Este simbolic că acest început e de Ziua Copiilor. Sunt sigur că toți copiii din Moldova vor crește, vor întemeia familii, vor face carieră și vor îmbătrâni într-o țară europeană. Calea pentru ei a fost deschisă azi. Să avem grijă să o ducem la bun sfârșit. Mândru de Moldova, mândru de țara mea!”, a scris Spînu.

Reamintim că ieri, în localitatea Bulboaca s-a desfășurat summitul Comunității Politice Europene la care au participat circa 50 de șefi de stat.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.