VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Spînu, după decizia lui Ceban de a nu mai deconecta iluminatul stradal: Își arată servilitatea față de o țară străină și demonstrează încă odată că e gata să trădeze țara noastră

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a criticat decizia municipalității de a renunța la deconectarea iluminatului stradal în Chișinău, îndemnând oamenii să economisească în continuare, în special în contextul incidentului din localitatea Naslavcea. Reacția vine după ce primarul Capitalei, Ion Ceban a anunțat că „nu mai este oportună deconectarea iluminatului stradal în orele de vârf, fiindcă riscul sporit al accidentelor, siguranța oamenilor” este cu mult mai prioritară în comparație cu economiile de circa 15 mii de lei pe zi.

„Domnul primar Ivan Ceban, prin decizia de a renunța la economisirea energiei electrice, își arată servilitatea față de o țară străină și demonstrează încă odată că e gata să trădeze țara noastră.

A făcut acest anunț azi. Azi, în ziua când Rusia a atacat cu drone barajului Dnestrovsc1 parte a infrastructura energetică din Ucraina. Azi, când o parte din rachetele rusești au căzut pe teritoriul Moldovei, în localitatea Naslavcea”, a declarat Spînu.

Vicepremierul a îndemnat populația să economisească în continuare energia electrică.

„Stimați cetățeni, orice economie contează. Fiecare bec stins, fiecare Kw mai puțin consumat ne ajută în această perioadă. Am văzut săptămâna trecută un efort minunat din partea tuturor. Acest efort a dus la reducerea consumului și a ținut țara conectată la energie electrică.

Dragi prieteni, vă rog să economisiți, nu fiți ca Ion!”, a punctat Spînu.

Menționăm că în Chișinău iluminatul stradal nu va mai fi deconectat în orele de vârf, așa cum s-a recomandat pentru a economisi energia electrică. Despre această decizie a anunțat, luni 31 octombrie, primarul capitalei, Ion Ceban, potrivit căruia, economiile nu pot fi făcute pe seama sănătății și a siguranței cetățenilor.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.