VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Spectacol muzical în aer liber în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt”, în cadrul proiectului „Dialog între generații”

Primăria municipiului Chișinău informează că sâmbătă, 17 septembrie 2022, ora 16:00, în Grădina Publică „Ștefan cel Mare și Sfânt” va avea loc un spectacol muzical în aer liber, desfășurat în cadrul Proiectului socio-cultural de weekend „Dialog între generații”.

Pe scenă va evolua formația ,,Cristal” din cadrul Direcției Cultură a CMC, cu soliștii Aurica și Valeriu Cordineanu și interpretul de muzică populară Anatol Latîșev.

Totodată, duminică, 18 septembrie 2022, ora 11:00, în Scuarul „Mihai Dolgan” (str. Bulgară, 43), copiii din capitală, împreună cu bunicii lor și toți cei interesați sunt invitați la două spectacole ale teatrelor de păpuși: „Gâștele sălbatice” (poveste populară), prezentat de Teatrului de Păpuși „Pinocchio” și „Motanul Leopold”, prezentat de Teatrul Municipal de Păpuși „Guguță”. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.