VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Precizările autorităților în contextul apariției pe teritoriul municipiului Chișinău a unor insecte mici care provoacă incomodități cetățenilor

Întreprinderea Municipală „Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi” vine cu precizări, în contextul apariției pe teritoriul municipiului a unor insecte necunoscute, de dimensiuni mici, care provoacă incomodități cetățenilor. 

Asociația de Gospodărire a Spațiilor Verzi s-a autosesizat asupra acestui subiect și a expediat demersuri către Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor și Institutul de Zoologie al Academiei de Științe a Moldovei, pentru a determina specia, aria de răspândire, pericolul asupra sănătății populației și metodele de combatere a acestor insecte.

Municipalitatea reiterează că doar în urma evaluării situației de către specialiști pot fi stabilite măsuri eficiente de intervenție și de competența căror autorități depinde combaterea insectelor respective.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.