VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Luptătoarele care au obținut medalii la Campionatul Mondial de Lupte de la Belgrad vor fi premiate de Guvern

Luptătoarele care au obținut medalii la Campionatul Mondial de Lupte de la Belgrad vor fi premiate de Guvern.

Luptătoarea Anastasia Nichita a cucerit medalia de aur, Irina Rîngaci a câștigat medalia de bronz, iar Mariana Draguțan a obținut locul cinci la Campionatul Mondial de Lupte de la Belgrad.

Pentru aceste performanțe Anastasia Nichita va primi un premiu de 225 de mii de lei, Irina Rîngaci un premiu de 90 de mii de lei și Mariana Draguțan va fi premiată cu 40 de mii de lei, din partea Guvernului Republicii Moldova.

De asemenea, pentru astfel de performanțe Guvernul oferă sportivilor burse lunare în valoare de 20 de mii de lei pentru locul I, 12 mii de lei pentru locul III și 10 mii de lei pentru locul V.

Aur și bronz pentru R. Moldova la Campionatul Mondial de la Belgrad

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.