VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sondaj: Pentru cine ar vota chișinăuienii dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri locale

Dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri pentru funcția de primar al mun. Chișinău, Ion Ceban ar obține un nou mandat. Cel puţin acest lucru îl arată datele unui sondaj de opinie realizat de WatchDog.md și prezentat astăzi.

Potrivit studiului, dacă duminica viitoare s-ar organiza alegeri pentru funcția de primar al mun. Chișinău, Ion Ceban ar acumula 56,1 la sută din voturile intervievaților deciși, pe locul al doilea, cu 17,9% s-a clasat deputatul Lilian Carp, care este pretendentul PAS la funcția de primar în Capitală, iar pe locul al treilea se află fostul viceprimar de Chișinău, Victor Chironda, care a obținut 5,9%.

De asemenea, sondajul arată că circa 75% dintre alegători sunt siguri că vor participa la alegerile locale din 5 noiembrie.

Sondajul a fost realizat în municipiul Chișinău pe un eșantion de 600 de persoane cu vârstă de 18 ani și mai mult. Datele au fost colectate în perioada 30 septembrie – 9 octombrie 2023. Interviurile a fost realizate telefonic. Sondajul are o eroare maximă de +4,0 %.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.