VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șofer beat la volan, filmat cum e urmărit de polițiști la Ialoveni

Un bărbat a fost prins la volanul unui BMW în stare de ebrietate avansată. Cazul a avut loc în această noapte în orașul Ialoveni.

În jurul orei 2:30, un echipaj al Inspectoratului de poliție Ialoveni, deplasându-se pe traseu, în apropierea localității Răzeni au observat un automobil care se deplasa haotic. Fiind somat să oprească, șoferul inițial a ignorant cerințele polițiștilor, iar în cele din urmă s-a conformat. La volanul unității de transport s-a dovedit a fi un bărbat de 40 ani, care în urma testării cu aparatul „Drager”, s-a stabilit o concentrație de alcool în aerul expirat de 1,33 mg/l”, se arată în comunicatul remis.

Bărbatul a fost înlăturat imediat de la volanul mașinii, iar automobilul a fost ridicat și transportat la parcarea specială.

Acesta urmează a fi cercetat penal pentru conducerea mijlocului de transport în stare de ebrietate cu grad avansat, pentru care riscă muncă neremunerată în folosul comunității de la 200 la 240 de ore, cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

Totodată, INSP menționează că în pofida tuturor acțiunilor întreprinse, unii șoferi continuă să urce băuți la volan.

Polițiștii de patrulare din Sângerei au depistat un bărbat de 28 de ani, care conducea un Mercedes prin satul Vrănești, având o concentrație de alcool de 1,37 mg/l în aerul expirat.

Alt bărbat de 34 de ani a fost depistat în localitatea Volovița din raionul Soroca, conducând un motocultor în stare de ebrietate. Aparatul Drager a arătat un rezultat de 1,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de al treilea caz a avut loc pe o stradă din orașul Drochia. Șoferul, un bărbat de 40 de ani conducea cu o concentrație de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

”Nu fiți indiferenți, fiindcă indiferența încurajează încălcarea, iar cineva drag vouă, din familie, prieteni sau colegi poate fi victima unui accident rutier grav, cauzat de consumul de alcool”, se mai arată în comunicat.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.