VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Situația critică din agricultură îi adună pe fermieri la un nou congres național

Aproximativ 700 de producători agricoli mici și mijlocii sunt așteptați la un nou congres organizat în contextul situației critice și a crizei din agricultură. Adunarea va avea loc în data 21 octombrie.

Potrivit reprezentantului Asociației ”Forța Fermierilor”, Alexandru Slusari, în cadrul congresului fermierii vor analiza cauzele degradării substanțiale a domeniului agricol în ultimii doi ani și acțiunile sau inacțiunile structurilor de profil în acest context, precum și vor propune măsuri urgente pentru salvarea miilor de agricultori mici și mijlocii.

Totodată, Congresul urmează să anunțe acțiunile fermierilor în vederea realizării revendicărilor înaintate. Ședința Congresului va fi una publică. La adunare va fi invitată și conducerea țării, dar și ministrul Agriculturii și președintelui Comisiei parlamentare pentru agricultură și industrie alimentară.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.