VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sistări temporare de apă pentru data de 5 august!

Mai mulți locuitori ai Capitalei vor rămâne mâine fără apă la robinet, anunță Apă-Canal Chișinău. Măsura are loc în legătură cu branşarea apeductului nou din strada Bernardazzi.

În legătura cu executarea lucrărilor planificate, branşarea apeductului nou din strada Bernardazzi, 12A, S.A.”Apa-Canal Chişinău” este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile vineri, data de 5 august 2022, de la ora 09:00 pînă la ora 17:00. Vor fi afectaţi de lipsa apei potabile consumatorii din următoarele adrese:

  • Bernardazzi, 5-41; 12-40.

 Apă-Canal Chișinău își cere scuze faţă de consumatorii care vor fi afectaţi de lipsa apei potabile și-i îndeamnă să-și facă rezerve de apă din timp.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.