VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Curtea Constituțională a validat un mandat de deputat în Parlamentul Republicii Moldova

În cadrul ședinței de astăzi a Curții Constituționale, a fost examinată propunerea Comisiei Electorale Centrale (CEC) de a valida mandatul atribuit domnului Porțevschi Vasile, candidat supleant pe lista Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”.

La ședință au participat vicepreședintele CEC, Pavel Postica, reprezentanți ai Parlamentului și candidatul la funcția de deputat.Propunerea CEC a fost susținută de cei prezenți în sală.

În urma deliberărilor, Curtea a validat mandatul deputatului.Mandatul de deputat a devenit vacant în legătură cu demisia deputatului Bolea Vladimir din partea Partidului Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”.

Porțevschi Vasile până în prezent a fost profesor de informatică și matematică în gimnaziul ”Valeriu Bulicanu”, din satul Boldurești, raionul Nisporeni.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.