VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Sistări temporare de apă, anunțate de Apă-Canal Chișinău pentru data de 4 august

Consumatorii din strada Columna, 180 cu fracții și cu litere din capitală vor rămâne joi, 4 august, fără apă la robinet. De asemenea, apa va fi sistată pe strada Bucuriei, 1-7 cu fracții; 16 – 18 cu fracții. 

SA „Apă-Canal Chișinău” precizează că furnizarea apei va fi întreruptă între orele 09.00 și 17.00. Sistările au loc în legătura cu executarea lucrărilor planificate de branșare a apeductului nou din strada Columna, 170. Consumatorii vizați sunt îndemnați să-și asigure rezerva minimă de apă pe perioada sistărilor.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificați. Pentru informații suplimentare consumatorii sunt îndemnați să sune la Dispeceratul central, la numărul de telefon: 022-25-66-66 sau 022-85-77-77.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.