VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Siegfried Mureșan, către moldoveni: Votul vostru mă ambiționează să lucrez și mai mult pentru integrarea europeană a R. Moldova

Europarlamentarul Siegfried Mureșan a venit cu o reacție, după ce cetățenii moldoveni cu cetățenie română au participat într-un număr record la alegerile europarlamentare.

Într-o postare pe o rețea de socializare, Mureșan a mulțumit moldovenilor pentru prezența la vot.

Mulțumim, Republica Moldova! Felicitări tuturor cetățenilor din Republica Moldova cu pașaport românesc care au participat la vot în număr record la aceste alegeri europarlamentare. Aproape 57.000 de oameni au votat la secțiile de peste Prut, ceea ce reprezintă o creștere de 50% față de precedentele alegeri europene. 55,2% din votanți au ales lista candidaților Partidului Național Liberal. Aceasta prezență este un argument puternic pentru toată Europa că oamenii din Moldova au un cuvânt de spus privind direcția în care merge Uniunea Europeană”, a scris Siegfried Mureșan.

Totodată, europarlamentarul a promis că va munci și mai mult pentru integrarea europeană a Republicii Moldova.

Vă mulțumesc, dragi colegi și simpatizanți din Republica Moldova, pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o în aceste alegeri. Încrederea și votul vostru mă ambiționează să lucrez și mai mult pentru integrarea europeană a Republicii Moldova”, a conchis Mureșan.

Citește și: Aproximativ 57 de mii de români din R. Moldova au votat la europarlamentarele din 9 iunie

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.