VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Siegfred Mureșan: Integrarea europeană aduce beneficii pentru toți cetățenii R. Moldova, inclusiv pentru cei din stânga Nistrului

Europarlamentarul Siegfred Mureșan a evidențiat că procesul de integrare europeană va aduce beneficii tangibile pentru toți cetățenii Republicii Moldova, inclusiv pentru cei din regiunea transnistreană, cunoscută pentru situația sa complicată și tensiunile separatiste. Oficialul a subliniat că stabilitatea și prosperitatea sunt în interesul tuturor cetățenilor, indiferent de regiunea în care locuiesc.

„Oamenii de pe ambele maluri ale Nistrului doresc stabilitate și pace”, a afirmat Mureșan. El a explicat că integrarea europeană oferă oportunități economice, acces la piața unică europeană, și sprijin pentru dezvoltare infrastructurală, educațională și socială. „Integrarea europeană nu este doar un obiectiv politic, ci și un mijloc de a îmbunătăți viața fiecărui cetățean”, a adăugat oficialul în cadrul emisiunii „Realitatea românească” de la Vocea Basarabiei, moderată de Nelly Sambriș.

Mureșan a subliniat că Uniunea Europeană este angajată să sprijine Republica Moldova în acest parcurs și că beneficiile economice și sociale ale integrării vor fi resimțite inclusiv în Transnistria. El a încurajat locuitorii din această regiune să înțeleagă că viitorul lor este legat de prosperitatea întregii țări și că integrarea europeană poate oferi stabilitate și creștere economică, esențiale pentru bunăstarea lor.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.