VOCEA CARE NE UNEȘTE.

LIVE

SFATUL POMPIERULUI / Pericolul din timpul fermentării mustului / AUDIO

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează cetățenii să fie foarte prudenți la procesul de fermentare a vinului. Pentru a evita cazurile de intoxicație cu bioxid de carbon acumulat în încăperile închise, specialiștii recomandă:

– evitați intrarea în încăperile în care are loc procesul de fermentare a vinului, fara a asigura ventilarea prealabilă;

– excludeți amplasarea recipientelor cu must pentru fermantat în spații închise: (…)

Liliana Pușcașu

Autor

Articole similare

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.