VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Au fost găsite zeci de plăcuțe de înmatriculare pierdute în urma ploii din 30 august. Poliția anunță adresa de unde pot fi ridicate

Poliția Republicii Moldova anunță că au fost găsite mai multe plăcuțe de înmatriculare, pierdute în timpul ploii din seara zilei de marți, 30 august, care a inundat mai multe străzi din capitală. Polițiștii informează că proprietarii se pot adresa la sediul Direcției patrulare Centru a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), pentru a-și ridica plăcuțele.

„Atenție șoferi! Au fost găsite mai multe plăcuțe de înmatriculare, pierdute în timpul ploii din zilele trecute.

Proprietarii acestora se pot adresa la sediul Direcției patrulare Centru a INSP, din strada Octavian Goga 18, pentru a le ridica”, a scris Poliția pe o rețea de socializare.

Marți, 30 august, Chișinăul a fost lovit de o ploaie puternică care a inundat mai multe străzi. Potrivit IGSU, mai mulți pompieri au intervenit pentru a debloca zeci de mașini inundate, pentru efectuarea lucrărilor de pompare a apei și defrișarea arborilor căzuți pe carosabil.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.