VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

SFATUL POMPIERULUI / Evacuarea/ AUDIO

În scopul protecției individuale în cazul amenințării iminente sau a producerii unei situații de urgență cum ar fi: inundații, cutremur de pământ, incendii etc. - se organizează evacuarea populației de la locul producerii incidentului.

Pentru ca familia să supraviețuiască aflându-se departe de locul de trai este necesar de întreprins acțiuni de pregătire din timp, în scopul asigurării evacuării în condiții de siguranță și în cel mai scurt timp.

Mai multe detalii aflați de la Liliana Pușcașu, șefa Direcției relații cu publicul din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI:

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.