VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

SFATUL POMPIERULUI / Ce facem în caz de inundații / AUDIO

Acțiuni necesare de întreprins în caz de inundații:

  • părăsiți locuința și îndreptați-vă spre locuri sigure;
  • la părăsirea locuinței deconectați alimentarea cu electricitate, apă și gaze;
  • nu luați din locuință decât lucrurile strict necesare și obiectele de valoare pentru a nu îngreuna evacuarea;

Mai multe detalii aflați de la Liliana Pușcașu, șefa Direcției relații cu publicul din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI:

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.