VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Sergiu Știrbu, numit în  funcția de membru al Curții de Conturi a R. Moldova

Sergiu Știrbu a fost numit în  funcția de membru al Curții de Conturi a Republicii Moldova. Hotărârea respectivă a fost adoptată cu 56 de voturi ale deputaților, după care noul membri și-a depus jurământul în fața deputaților.

În conformitate cu Legea privind organizarea și funcționarea Curții de Conturi a Republicii Moldova, membrii Curții de Conturi se numesc de Parlament cu votul majorității deputaților aleși, pe un termen de cinci ani, la propunerea Președintelui Curții de Conturi. 

Curtea de Conturi este constituită din 7 membri, inclusiv președintele și vicepreședintele Curții de Conturi.

Autor

  • Loredana Buzdugan

    Responsabilă de plasarea știrilor de actualitate și din domeniul justiției pe site-ul voceabasarabiei.md. A activat anterior la Ziarul de Gardă, TV8 și Pro TV Chișinău.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.