VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Serghei Tarnovschi a cucerit două medalii de aur la Supercupa Mondială de la Oklahoma

Campionul mondial și vicecampionul european Serghei Tarnovschi a câștigat cursa de 350 de metri de la Supercupa Mondială la canoe sprint, unde s-au reunit cei mai buni canoiști ai lumii.

El a fost urmat de campionul european, cehul Martin Fuksa și campionul mondial, românul Cătălin Chirilă. Fratele său, Oleg Tarnovschi a ocupat locul 7.

La ștafetă 1500 de metri pe primul loc s-a clasat duetul Serghei Tarnovschi – Maria Mailliard (Chile), iar medalia de argint a fost cucerită de cuplul Oleg Tarnovschi – Ludmila Luzan (Ucraina).

Amintim că canoistul Serghei Tarnovschi a cucerit medalia de aur în cadrul Campionatului Mondial la canoe pe distanța de 5000 de metri. Evenimentul s-a desfășurat în orașul Halifax din Canada, la începutul lunii august.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.