VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șeful legislativului, Igor Grosu, s-a întâlnit cu câțiva moldoveni din Viena

Un grup de moldoveni stabiliți în Viena au avut o întâlnire cu președintele Parlamentului, Igor Grosu, în capitala Austriei. Conaționalii noștri au discutat cu șeful legislativului despre ultimele evoluții din R. Moldova, inclusiv aspecte legate de integrarea europeană și procesul de aderare la UE. 

„M-am revăzut cu drag cu moldovenii noștri stabiliți la Viena. Deși ne-am întâlnit nu demult, acum patru luni, am ținut neapărat să mă văd și de această dată, deoarece în această perioadă s-au întâmplat lucruri importante pentru țara noastră, cum ar fi deschiderea negocierilor pentru integrare europeană. Moldovenii din diasporă au un rol important în acest parcurs al nostru, fiind cei mai buni ambasadori ai Republicii Moldova. Am vorbit și despre ultimele evenimente de acasă, dar și despre anunțul lansat de doamna președintă Maia Sandu privind organizarea unui referendum prin care vom spune clar că vrem să fim parte din marea familie europeană”, a declarat Igor Grosu după întrevedere.

La discuțiile cu grupul de moldoveni stabiliți la Viena au participat și deputații Liliana Nicolaescu-Onofrei, Adrian Belîi și Ion Groza.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, a participat la Viena la Conferința președinților parlamentelor statelor Strategiei Uniunii Europene pentru regiunea Dunării.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.