VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șeful Delegației UE, mesaj de 8 martie: Vom transforma egalitatea de gen dintr-o aspirație într-o realitate

De Ziua Internațională a Femeii, sărbătorim realizările ei, dar recunoaștem și nevoia de a promova egalitatea de gen și egalitatea de șanse. Este mesajul șefului Delegației UE în Moldova, Janis Mazeiks, care susține că încă multe femei sunt discriminate și evaluate incorect în instituții importante ale țării.

„UE desfășoară în Republica Moldova diverse programe de susținere a femeilor în cele mai importante domenii. Suntem alături de voi și vom continua să luptăm pentru drepturile voastre. Apreciem aportul pentru contribuțiile impresionante ale femeilor din Republica Moldova, care își aduc aportul pentru transformarea politicii, dezvoltarea afacerilor și promovarea unei societăți mai juste. Reiterăm angajamentul UE pentru transformarea egalității de gen dintr-o aspirație într-o realitate concretă”, a declarat Janis Mazeiks.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.