VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Guvernul, în ascultarea sfaturilor organizațiilor internaționale în procesul aderării la UE

Agenda europeană a Republicii Moldova a fost abordată de vicepremierul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, în cadrul unei întâlniri cu coordonatorul rezident al ONU în Republica Moldova, Simon Springett, și cu directorii câtorva agenții ale ONU în R. Moldova.

Discuția s-a axat pe prioritățile agendei de integrare europeană a Guvernului și pe felul în care ONU și agențiile sale ne pot sprijini pentru a accelera procesul de aderare la Uniunea Europeană.

„Am salutat disponibilitatea oficialilor ONU de a ne oferi expertiza și asistența necesară pentru a parcurge cu succes etapa de preaderare la UE. Vom continua să muncim activ, împreună cu Națiunile Unite și agențiile sale, la apropierea țării de standardele europene, iar astfel vom îmbunătăți, pas cu pas, viața cetățenilor noștri”, a scris Cristina Gherasimov pe pagina socială.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.