VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șeful-adjunct al Ocolului silvic din Leova, reținut în timp ce lua mită de 10.000 de lei

Șeful-adjunct al Ocolului silvic Leova a fost reținut, cu puțin timp în urmă, de ofițerii Direcției generale teritoriale Sud a CNA într-un dosar de corupere pasivă. Acesta a fost constatat în flagrant în momentul primirii unei remunerări ilegale de 10.000 de lei de la un agent economic.

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul, împreună cu șeful Ocolului silvic, ar fi pretins de la un localnic suma menționată pentru a-i oferi în continuare contracte de prestări servicii la tăierea pădurii și a-i permite scoaterea masei lemnoase rămase ca surplus.

Reținerea a avut la cantonul din satul Sărata Nouă, raionul Leova, iar banii transmiși sub controlul CNA au fost depistați asupra bănuitului. La moment, se întreprind acțiuni de urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele cazului.

Șeful-adjunct al Ocolului silvic a fost plasat în izolator pentru 72 de ore. De asemenea, șeful instituției are statut de bănuit și este cercetat în stare de libertate.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.