VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Peste 4000 ha urmează să fie plantate cu arbori în cadrul unei noi campanii naționale

În următorii 10 ani, în Republica Moldova urmează să fie sădiți copaci pe o suprafață totală de 145 de mii de hectare. Plantările periodice vor avea loc în cadrul Programului Național de Împădurire, care va fi lansat sâmbătă, 11 noiembrie.

Programul va începe cu o campanie de plantare inițiată de Ministerul Mediului și Agenția Moldsilva, sub egida președintei Republicii Moldova, Maia Sandu.

Campania va avea loc în lunile noiembrie și decembrie. În acest context, au fost pregătite terenuri pentru plantări cu o suprafață totală de 4000 de hectare, iar în pepinierele întreprinderilor silvice a fost organizată inventarierea, ce a estimat o cantitate de aproximativ 35 de milioane de puieți disponibili pentru plantare.

Ministerul Mediului lansează apelul către întreaga țară pentru participarea la plantări.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.