VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șefa statului a discutat cu congresmenul american Eric M. Swalwell

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit astăzi cu congresmenul american Eric M. Swalwell. Interlocutorii au discutat despre situația de securitate din regiune, despre relațiile moldo-americane și despre cooperarea bilaterală.

Șefa statului a subliniat importanța sprijinului de care a beneficiat Moldova din partea SUA pe parcursul anilor, atât pentru consolidarea instituțiilor democratice, cât și pentru dezvoltarea economică.

Ea și-a exprimat speranța că Statele Unite ne vor ajuta și în depășirea actualelor crize economice și energetice, amplificate de războiul din Ucraina. Congresmenul Eric M. Swalwell a apreciat eforturile autorităților de a realiza reformele-cheie, a combate corupția și a apropia țara de Uniunea Europeană, și ne-a asigurat de sprijinul Statelor Unite în acest demers.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.