VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Se suspendă traficul rutier pe unele străzi din capitală. Cum va fi redirecționat transportul public

Auroritățile municipale informează că în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație a unor străzi, din data de 19 august, pînă la finalul lunii, va fi suspendat traficul rutier pe mai multe străzi din municipiul Chișinău, iar transportul public va fi redirecționat.

Astfel, în perioada: 19 – 22 august 2022, va fi suspendat traficul rutier pe bd. Cuza-Vodă, tronsonul cuprins între bd. Dacia și str. Sarmizegetusa, în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reparație curentă a străzii.

În legătură cu lucrărilor menționate, ruta municipală de autobuz nr. 19 va fi redirecționată, după cum urmează:

tur: str. Sarmizegetusa – str. Burebista – bd. Dacia – bd. Cuza-Vodă și în continuare pe traseul stabilit;

retur: bd. Cuza-Vodă – bd. Dacia – str. Burebista – str. Sarmizegetusa și în continuare pe traseul stabilit.

De asemenea, municipalitatea informează că în perioada: 24-28 august 2022 va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru Hâjdeu, tronsonul cuprins între străzile Sfântul Ioan Botezătorul și Cojocarilor.

Mai mult, în acest weekend, 20-21 august 2022, va fi suspendat parțial traficul rutier pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, la intersecția cu str. Tighina (direcția spre bd. C. Negruzzi), în legătură cu executarea lucrărilor de conectare la rețeaua de canalizare pluvială existentă.

Primăria îndeamnă conducătorii auto să ocolească cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.