VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

/VIDEO/ Vox: Cum ieftinirea carburanților influențează prețurile la produsele care se vând în piețe?

Vox realizat de Romeo Cemîrtan

Vocea Basarabiei a dorit să cunoască de la vânzătorii din câteva piețe din Chișinău dacă ieftinirea carburanților le-a permis să micșoreze prețurile la produsele pe care le comericializează. Mulți dintre aceștia au răspuns că în pofida scăderii prețului la combustibil, lumina și gazul rămân a fi scumpe, fapt pentru care nu poate fi vorba de ieftiniri la produse.

-„Acum nu este vorba de ieftinire, fiind că toate celelalte s-au scumpit și gazul, și una se ieftinește, alta se scumpește.”

– „La noi și așa au căzut prețurile.”

-” Carburanții s-au ieftinit, dar îngrășămintele toate? Nu s-au ieftinit.”

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.