VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Șapte vameși, implicați într-un accident rutier pe traseul Comrat–Giurgiulești

Șapte funcționari vamali, care se îndreptau la serviciu, spre postul vamal Giurgiulești-Galați, au fost răniți într-un accident rutier produs în această dimineață, la ora 6:15, pe traseul Comrat–Giurgiulești.

Potrivit Serviciului Vamal al Republicii Moldova, un autoturism ce se deplasa din direcția opusă a intrat pe contrasens și s-a accidentat cu mijlocul de transport de model ”Mercedes-Viano”, ce transporta funcționarii vamali.

Patru funcționari vamali au fost transportați la spital, deoarece au avut de suferit diverse traumatisme, unul dintre care, fiind luat de urgență în sala de operație.

La fața locului au intervenit organele de resort, care urmează să se pronunțe despre cauzele producerii accidentului și să stabilească cu exactitate care au fost condițiile în care s-a produs acesta.

Serviciul Vamal anunță că va acorda suportul necesar funcționarilor vamali ce au avut de suferit în rezultatul accidentului rutier.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.