VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Săptămâna viitoare începe cu mai multe restricții în trafic și pentru populație în unele spații publice din Capitală

În zilele de luni și marți, accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală va fi limitat temporar. Măsura este luată de poliție, în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a președintelui Republicii Italiene, Sergio Mattarella, transmite IPN.

Primăria municipiului Chișinău informează că accesul persoanelor în anumite locuri publice va fi limitat temporar între orele 08.00 și 18.00. Este vorba despre centrul orașului și arterele care fac legătura cu Aeroportul Internațional Chișinău.

De asemenea, în perimetrul străzilor pe care se va deplasa coloana oficială va fi limitată desfășurarea manifestărilor în masă, a lucrărilor de reparație a drumurilor, a rețelelor electrice, termice, apeduct și canalizare, precum și tăierea arborilor.

Președintele Republicii Italiene, Sergio Mattarella, va efectua o vizită de două zile, 17-18 iunie, la Chișinău. Este prima vizită oficială în Republica Moldova a unui președinte italian. Cu ocazia vizitei, luni la Palatul Republicii va fi organizat un concert care va onora opera lui Giacomo Puccini – așa cum 2024 este anul în care este celebrată opera cunoscutului compozitor și la care vor fi prezenți liderii celor două state. Marți, președinta Maia Sandu îl va primi pe omologul său italian la Președinție, în cadrul unei ceremonii oficiale.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.