VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Rusia anunță că a cucerit localitatea minieră Soledar

Rusia anunţă vineri că a cucerit localitatea minieră Soledar, după o lună de bătălie, şi salută „un pas crucial”, relatează BBC News.

Această victorie permite armatei ruse să izoleze forţele ucrainene de la Bahmut, unj oraş mai mare, anunţă Ministerul rus al Apărării.

Ucraina a anunţat anterior că forţele ucrainene luptă în continuare şi că au avut loc confruntări armate în noaptea de joi spere vineri.

Bătălia de la Soledar a fost una dintre cele mai sângeroase bătălii ale Războiului rus din Ucraina.

Aceasta este cea mai importantă victorie rusă din ultimele luni, comentează CNN.

Rusia a cucerit orăşelul Soledar joi seara, precizează Ministerul rus al Apărării.

Adjuncta ministrului ucrainean al Apărării Anna Maliar a declarat vineri că luptele din noaptea de joi spre vineri au fost ”fierbinţi”.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.