VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

România, aproape de a obține funcția de comisar UE pentru Extindere, poziție ce va ajuta incontestabil Republica Moldova

Europarlamentarul român Rareș Bogdan anunță că autoritățile de la București sunt interesate de funcția de comisar european pentru Extindere. Potrivit oficialului, deținerea fotoliului respectiv ar ajuta în mod direct R. Moldova în drumul său de aderare la UE, transmite deschide.md.

„Ne-am dori funcția de comisar de Extindere, pentru că noi, totuși, avem o problemă cu 3,5 mln. de cetățeni români care sunt în partea estică a României, adică în Moldova. Comisarul de Extindere ar fi pentru noi unul care ar ajuta în mod direct R.Moldova”, a declarat europarlamentarul în cadrul emisiunii „La Final” de la Prima News, transmite DC News.

Vorbind despre activitatea Adinei Vălean care deține la moment funcția de comisar pentru Transporturi în mandatul Ursulei von der Leyen, Rareș Bogdan a menționat că aceasta a fost una rezultativă.

„Cel de Transporturi a fost foarte bun. Dacă l-am putea păstra ar fi foarte bine, dar de obicei se rotesc”, a adăugat el.

Amintim că alegerile europarlamentare vor avea loc în perioada 6-9 iunie.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.