VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Premii noi și medalii pentru Republica Moldova la Campionatul European de Box

Lotul național de box a cucerit două medalii la Campionatul European, rezervat tineretului, care s-a desfășurat în orașul Poreč, Croația.

Cel mai bun rezultat l-a înregistrat Danila Guranda care a intrat în posesia medaliei de argint. El a disputat finala categoriei de greutate de până la de 67 kg, împotriva ucraineanului Mark Lomakin.

Anul trecut, Danila Guranda a devenit campion european, printre juniori.

Un alt boxer moldovean care a urcat pe podiumul de premiere a fost Pavel Zadorjniuc. Acesta a obținut două victorii la categoria de greutate de până la 80 kg, în fața reprezentanților din Ungaria și Letonia, și a intrat în posesia medaliei de bronz.

Alți patru pugiliști moldoveni, Alexandru Cenușă (48 kg), Nikita Șimanschi (63.5 kg), Zaur Azizov (86 kg) și Grigorie Chireacov (+ 92 kg), au ocupat locul V.

Deplasarea lotului național de box la Campionatul European, rezervat tineretului, a fost posibilă cu suportul financiar al Ministerului Educației și Cercetării.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.