VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

România acordă 500 de autorizații destinate operatorilor de transport moldoveni pentru efectuarea serviciilor ocazionale neliberalizate

România acordă 500 de autorizații destinate operatorilor de transport moldoveni, pentru efectuarea serviciilor ocazionale neliberalizate. Decizia a fost luată la ședința Comisiei Mixte moldo-române referitor la transportul de persoane, din data de 16-17 iunie curent.

Autorizațiile vor putea fi utilizate de operatorii de transport rutier, începând cu data de 12 septembrie 2022. De asemenea, operatorii care transportă persoane în baza autorizațiilor pendulare ale Republicii Bulgaria, vor putea să solicite autorizații pentru efectuarea serviciilor ocazionale neliberalizate în tranzit pe teritoriul României.

Totodată, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii al României va anula, din data de 12 septembrie curent, autorizațiile acordate anterior operatorilor de transport, în baza solicitărilor Agenției Naționale de Transport Auto.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.