VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Retrospectiva săptămânii, prezentată de Corina Bezer 29.01.2023

-Beneficiarii Programului “Prima casă” vor primi compensații din partea statului pentru achitarea dobânzii. Ce prevede hotărârea aprobată în această săptămână de Guvern, vedeți la Retrospectiva săptămânii.

-În această săptămână s-au împlinit 164 de ani de la Unirea Principatelor Române. Totuși, cât este de dorită Unirea la Chișinău și ce cred oamenii despre o eventuală reunificare a celor două maluri de Prut? Detalii, la sinteza săptămânii.

-Mai mulți oameni în etate beneficiază de prânzuri calde grație cantinei sociale fondată de Misiunea Socială Diaconia a Mitropoliei Basarabiei. Cum sunt ajutați pensionarii aflați în dificultate, vedeți în jurnal.

Acestea, dar și alte subiecte sociale care au marcat săptămâna, urmăriți la Retrospectiva săptămânii, prezentată de Corina Bezer.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.