VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Restricții noi la manifestații: Fără simboluri ale companiilor private și fără veste antiglonț

Simbolurile firmelor, întreprinderilor sau companiilor private vor fi interzise în timpul întrunirilor, manifestațiilor, mitingurilor și altor evenimente publice. Decizia a fost luată astăzi de Comisia Națională pentru Situații Excepționale.

Membrii CSE anunță că excepție se va face doar în zilele de sărbătoare, declarate libere de către autorități.

Prin dispoziția CSE a fost interzisă și folosirea vestelor antiglonţ, huselor, centurilor, vestelor tactice multifuncţionale, a camerelor de corp și a stațiilor radio portabile de către persoanele care nu au acest drept conform legii.

La fel, se interzice comercializarea uniformelor de serviciu și însemnelor distinctive ale funcționarilor publici cu statut special și ale militarilor, cu excepția cazurilor în care achizițiile sunt inițiate conform Legii privind achizițiile publice, fie la solicitarea funcționarilor publici.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.