VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Restricții la utilizarea apei în Londra

Din cauza secetei, în capitala britanică, Londra, de pe 24 august, vor fi aplicate restricții privind utilizarea apei. Anunțul a fost făcut de către operatorul serviciilor publice de aprovizionare cu apă, citat de agențiile de știri.

Aproximativ 15 milioane de oameni din Londra şi din regiunea de vest, Oxford nu vor mai avea voie să-şi ude grădinile, să-şi reumple piscinele cu apă, chiar şi cele de mici dimensiuni, sau să-şi spele maşinile, geamurile sau terasele, folosind furtunul de grădină.

Este pentru prima oară în ultimii 10 ani de când astfel de măsuri de restricționare a consumului de apă sunt luate la Londra. Alte companii au aplicat restrcții mai devreme, acum 10 zile. Starea de secetă în Anglia a fost declarată pe 12 august, după ce luna iulie a fost cea mai secetoasă din istoria măsurătorilor meteorologice.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.