VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Republica Moldova va avea un nou aeroport internațional

Andrei Spînu, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, în cadrul prezentării rezultatelor unui an de guvernare, a comunicat că se lucrează la modernizarea Aeroportului Internațional Mărculești, iar în scurt timp vor fi prezentate detaliile acestui proiect.

Autoritățile vor să facă acest aeroport operațional și au anunțat că urmează să fie stabilit care este volumul investițiilor în următoarele 12 luni, pentru ca una, sau două companii să poată opera zboruri.

Аеrороrtul Internațional Mărculești а fost fоndаt în аnul 2004, în baza unității militare din Mărculești și аrе о suprafață de 265 de hectare. Baza aeriană include două componente: Aeroportul Internațional Mărculești și Zona Economică Liberă. În anul 2018 aeroportul a fost transferat din subordinea Ministerului Apărării, în cea a Ministerului Economiei și Infrastructurii.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.