VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Viceprim-ministrul Spînu dă asigurări că toți copiii vor merge la școală

Discuțiile despre faptul că în perioada rece a anului școlile vor trece obligatoriu în regim online sunt „niște manipulări”. Declarația a fost făcută la Guvern, când responsabilii au venit cu explicații și au subliniat că nimeni nu dorește ca învățământul să se desfășoare online, însă trebuie să fim pregătiți pentru orice scenariu.

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu: „Noi am ieșit cu acest program nu pentru a speria, nu pentru a crea panică, dar pentru a fi pregătiți. Nimeni nu-și dorește ca învățământul să treacă la regimul online. Cu singuranță, în septembrie-octombrie, toți copiii vor merge la școală, fără niciun învățământ online. Credem că și în noiembrie va fi la fel. S-ar putea să apară momente de criză și, dacă vor apărea vom lua deciziile în funcție de situațiile create. În același timp, avem foarte multe școli care nu se încălzesc [cu gaz] sau au alternative la gaz, care, cu siguranță, nu vor trece la învățământul online”.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.