VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Republica Moldova a cucerit 14 medalii de aur și 9 de argint la Grand Prix-ul din Bulgaria

Sportivii moldoveni duc faima țării în întreaga lume. Republica Moldova a cucerit 14 medalii de aur, 9 de argint și 11 de bronz la Grand Prix-ul din Bulgaria. Cinci medalii de aur au fost cucerite de înotătorul Constantin Malachi.

Înotătorul moldovean s-a impus pe distanțele 50, 100 și 200 metri bras, dar și în ștafetele 4×50 mixt și 4×50 stil liber. De asemenea, trei medalii de aur au fost obținute de Dan Siminel. Pe lângă 50 metri stil liber, el a concurat cu brio la două ștafete.
Un rezultat foarte bun înainte de Campionatul Mondial l-a obținut Tatiana Salcuțan. Ea s-a impus la 200 metri spate cu rezultatul 2.10.68.

Pe podium au mai urcat Maria Corlăteanu, Dinu Guțanu, Roman Savici, Arina Odinscaia, Natalia Zaițeva sau Pavel Vorona.  

La competiția de la Burgas au concurat circa 400 de înotători din șapte țări.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.