VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Reprezentantul OSCE pentru Europa de Est, în vizită de două zile la Chișinău

Subiectele privind evoluțiile din regiune, parcursul european al R. Moldova și aspecte de diplomație parlamentară vor fi abordate de reprezentantul special al Adunării Parlamentare a OSCE, Kristian Vigenin, care în următoarele două zile se va afla într-o vizită la Chișinău.

Oficialul va avea întrevederi cu șefa statului, Maia Sandu, președintele Parlamentului, Igor Grosu, ministrul de Externe, Mihai Popșoi, și vicepremierul pentru Reintegrare, Oleg Serebrian. La Parlament, agenda vizitei mai include discuții cu președinta Comisiei politică externă și integrare europeană, Ina Coșeru, cu președintele Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, Lilian Carp, cu șefa delegației Parlamentului Republicii Moldova la OSCE, Veronica Roșca, precum și cu membrii Fracțiunii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor.

Reprezentantul Special al AP OSCE, Kristian Vigenin, se va mai întâlni cu șefa misiunii OSCE în Moldova, Kelly Keiderling, și cu șeful delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, Janis Mazeiks.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.